Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un bloc din Murfatlar. Cinci persoane, printre care şi un copil, salvate cu autoscara. O femeie transportată la spital

ro

19 Apr, 2020 21:37 3669 Marime text
În această seară pompierii de la ISU Dobrogea Constanţa, au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul IV, al unui bloc din Murfatlar. 

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU, spune că „pompierii din cadrul detașamentului Palas au intervenit cu o autospecială de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD B şi odată ajunși la faţa locului, colegii săi au salvat cinci persoane care au fost scoase cu autoscara din garsonieră”.

Proprietara garsonierei a suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 10% din suprafața corpului, fiind transportata la spital în stare conștientă.

Celelalte patru persoane, printre care și un copil de doi ani, au fost evaluate medical la faţa locului nefiind necesar transportul la spital.

Au ars mai multe piese de mobilier şi aparate electrice, cauza declanşării incendiului fiind, probabil, o lumânare lăsată nesupravegheată.

Sursa foto: ISU Dobrogea Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii