Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost poliţist de la Transporturi, acuzat de omor

ro

20 Jan, 2013 23:15 1314 Marime text
Un bărbat de 60 de ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Ieri, magistraţii din cadrul Tribunalului Constanţa au decis încătuşarea bărbatului pentru 29 de zile. Supus testului poligraf, cel bănuit de comiterea faptei a picat examenul. Cu toate acestea, bărbatul spune că este nevinovat.

La data de 4 iulie 2012, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă au fost sesizaţi prin SNAU 112 despre faptul că într-o dependinţă a unei gospodării din extravilanul localităţii Satul Nou a fost găsită o persoană decedată.

Cu ocazia cercetărilor a fost găsit un cadavru de sex masculin, căruia i-a fost stabilită identitatea în persoana lui Florin J., de 31 de ani, din comuna Mircea Vodă, satul Satu Nou, judeţul Constanţa. Ulterior, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Medgidia, pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările şi concluziile echipei operative formate din poliţiştii SIC - IPJ Constanţa, ale procurorului criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi ale medicului legist din cadrul S.M.L. Constanţa au relevat faptul că moartea lui Florin J., a fost una violentă. În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate în cauză de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Constanţa, s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este Nicu M., de 60 de ani, fost poliţist de la Transporturi, care imediat după săvârşirea faptei a dispărut din zona în care s-a comis fapta, fiind depistat în noaptea de 17/18 ianuarie pe raza oraşului Panciu. Cu ocazia audierii suspectului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi în baza probatoriului administrat în cauză, pe numele lui Nicu M. a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.

Ieri, omul a fost prezentat instanţei cu propunere corespunzătoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile.

Nu este de trecut cu vederea faptul că, potrivit unor voci, cel băgat în arest a fost supus testului poligraf, pe cale l-a picat. Aceleaşi surse spun că victima ar fi fost ucisă în bătaie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii