Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eco Petroleum livreaza motorina la Suceava

ro

23 Mar, 2009 03:25 1579 Marime text
Societatea constănţeană, al cărei obiect de activitate este extracţia de petrol, servicii pentru industria petrolieră şi comercializare de produse petroliere, a câştigat trei contracte de furnizare de motorină pentru Serviciul de Transport Public Local SA Suceava.

Anunţurile de atribuire a celor trei contracte au fost publicate la data de 21 martie 2009, valoarea acestor contracte, potrivit dgMarket.ro, ridicându-se la 777.800 lei, fără TVA.
Potrivit primului anunţ de atribuire, contractul atribuit pentru 331.040 lei, fără TVA, presupune furnizarea a 160 de tone de motorină Euro 4, către Serviciul de Transport Public Local din Suceava, locul principal de livrare fiind sediul SC TPL SA Suceava. Oferta constănţenilor a fost aleasă dintr-un număr de patru depuse, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
Cel de-al doilea contract atribuit SC Eco Petroleum SRL presupune livrarea a 80 de tone de motorină Euro 4, pentru suma de 155.760 lei fără TVA. Oferta societăţii a fost aleasă din trei societăţi care şi-au manifestat opţiunea de a derula contractul, procedura prin care a avut loc atribuirea fiind negociere fără anunţ de participare.
Cel de-a treilea contract al SC Eco Petroleum, pentru achiziţie reactivi compatibili cu analizorul Urysis 1800, în valoare de 291.000 lei, fără TVA, presupune furnizarea a 100 de tone de motorină (utilităţi) către Transport Public Local Suceava. Oferta constănţenilor a fost aleasă după analiza altor două, din partea unor operatori economici dispuşi să deruleze acelaşi contract.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii