Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:40 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general al Digi, urmărit penal de procurorii DNA pentru fapte de corupţie

ro

17 May, 2017 11:24 1847 Marime text
Direcția Națională Anticorupție din România a înștiințat în mod oficial la data de 5 mai 2017, actuali și foști membri ai conducerii societății RCS & RDS S.A., filiala principală a Societății, cu privire la efectuarea urmăririi penale față de aceștia.

Potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti, aceştia sunt suspecți în legatură cu săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și spălare de bani, în legătură cu un contract de asociere în participațiune încheiat în anul 2009 între RCS & RDS S.A. şi Bodu S.R.L., având drept obiect un ansamblu pentru evenimente de dimensiuni mari aflată în București.

Totodată, la data de 8 mai 2017, RCS & RDS S.A. a fost înştiinţată cu privire la efectuarea urmăririi penale față de aceasta în calitate de suspect, în cadrul anchetei în curs cu privire la aceleași fapte.

La data de 16 mai 2017, Serghei Bulgac, Directorul General (Chief Executive Officer) al Societății și al RCS & RDS S.A., a fost înștiințat în mod oficial cu privire la efectuarea urmăririi penale față de acesta în calitate de suspect, în legatură cu săvârșirea infracțiunii de spălare de bani. Posibilitatea întâmplării acestui lucru pe parcursul desfășurării anchetei DNA a fost anticipată și adusă la cunoștința investitorilor în cadrul Prospectului.

Societatea continuă să coopereze deplin în cadrul anchetei și consideră că RCS & RDS S.A. și actualii și foștii membri ai conducerii sale au acționat corect și în conformitate cu legea. În prezent Societatea nu anticipează că investigația va reprezenta o interferință semnificativă în ce privește desfășurarea operațiunilor sale curente.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii