Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul APM Constanța la proiectul de construire rețea de fibră optică aeriană și subterană pentru servicii de comunicații electronice la Negureni și Făurei

ro

15 May, 2023 13:44 895 Marime text

 
  • Comentariile / observaţiile / propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21 mai a.c.
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu necesită parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire rețea fibră optică aeriană și subterană pentru servicii de comunicații electronice“ în judeţul Constanţa, comuna Băneasa, satele Negureni și Făurei, extravilan - intravilan, titular - Tudorel Doru, reprezentant RCS & RDS, cu sediul în municipiul București.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00 și 13.30, iar vineri, între orele 9.00 și 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Comentariile / observaţiile / propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21 mai a.c. (în termen de zece zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Citește și:
 
Solicitare, la APM Constanța, de emitere a acordului de mediu pentru construirea la Costinești a două imobile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii