Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Datcu, înlocuitorul lui Sunai Cadîr, fără casă, fără maşină Comandanţii vămilor din Constanţa, averea şi interesele la control (documente)

ro

13 Sep, 2012 01:00 7024 Marime text
averi_-_Datcu_Sorin.jpgOvidiu Ion Tatu, şeful Biroul Vamal Constanţa Sud - Agigea, este asociat în SC Best Business Consulting SRL şi în Best Brand Business SRL

Noul şef alDirecţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa este, de aproximativ două săptămâni, Sorin Datcu. Acesta l-a înlocuit pe Sunai Cadîr, judecat în celebrul dosar „Portul" pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup. În continuare, ZIUA de Constanţa prezintă atât declaraţia de avere a noului şef DRAOV, a lui Ovidiu Ion Tatu, din fruntea Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea, cât şi a Andaluziei Gheţău, şefa Biroului Vamal Mihail Kogălniceanu.

Pe data de 10 mai, Sorin Datcu a consemnat în propria sa declaraţie de avere, document înregistrat cu numărul 295/18.05.2012, că nu are terenuri, clădiri, autoturisme, tractoare, maşini agricole, şalupe, iahturi ori alte mijloace de transport care sunt supuse înmatriculării, potrivit legii. Noul şef al Regionalei Vamale Constanţa nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. Fără conturi, depozite bancare, fonduri de investiţii ori forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, cu valoare totală mai mare de 5.000 de euro, Sorin Datcu declară că nu are nici datorii. În ceea ce priveşte salariul său, Datcu a consemnat un venit anual de 10.895 de lei. Cel puţin potrivit propriilor declaraţii, noul şef alDirecţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa nu are niciun fel de interese.

Şeful Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea şi afacerile

averi_-_vama_constanta_sud_agigea.jpg

Ovidiu Ion Tatu, şeful Biroul Vamal Constanţa Sud - Agigea, şi-a completat ultima declaraţie de avere pe data de 11 iunie, documentul fiind înregistrat cu numărul 331/15.06.2012. Potrivit declaraţiei, Ovidiu Ion Tatu are, în Constanţa, împreună cu soţia sa, Elena Tatu, notar public, un teren intravilan în suprafaţă de 999,98 de metri pătraţi, din 2006. Cei doi mai posedă, din 2009, o casă de locuit în suprafaţă de 414 metri pătraţi. Cât priveşte venitul său, Ovidiu Ion Tatu a menţionat că anual câştigă suma de 16.231 de lei, în timp ce soţia sa a adus în casă 6.465 de lei. De menţionat că şeful Biroului Vamal Agigea este asociat în SC Best Business Consulting SRL şi în Best Brand Business. În prima unitate, Tatu are 60 de părţi sociale, în timp ce în cea de a doua deţine 10 părţi sociale, toate având o valoare de 700 de lei.

Cât are şefa de la Kogălniceanu

Şefa Biroului Vamal Mihail Kogălniceanu, Andaluzia Gheţău, şi-a completat declaraţia de avere pe data de 26 aprilie 2012 şi a fost înregistrată cu numărul 314/25.05.2012. Andaluzia Gheţău posedă, conform propriilor consemnări, din 2003, un apartament moştenit în Constanţa. Şefa Vămii Kogălniceanu a menţionat în declaraţia sa de avere că primeşte anual un salariu de 72.137 de lei. Precum Sorin Datcu, Andaluzia Gheţău nu are, cel puţin potrivit declaraţiei, interese.

În altă ordine de idei, nu este de trecut cu vederea faptul că Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa a rămas fără şef, după ce lui Bogdan Vâlsan i-a expirat mandatul.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii