Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:37 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat în primă instanţă pentru tentativă la omor Decizie definitivă pentru Emil Petru

ro

11 Aug, 2016 00:00 1083 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar dispuse faţă de Emil Petru, condamnat de Tribunalul Constanţa la trei ani şi patru luni de închisoare, pentru tentativă la omor. Decizia este definitivă.
 
Petru a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Magistraţii arată că, la data de 5 iulie 2013, în jurul orei 22.00, „în timp ce rula cu autoturismul prin staţiunea Mamaia, în zona unui club, inculpatul a avut un conflict de trafic rutier cu un grup de tineri prahoveni din alt autoturism staţionat, aşa că a oprit, iar când a plecat de la faţa locului, a trecut cu roţile maşinii sale peste corpul persoanei vătămate N.C.I., unul dintre tinerii care se postaseră în faţa vehiculului“.
 
Magistraţii spun că prahoveanul a suferit grave leziuni cranio-cerebrale şi a fost dus în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ulterior, a fost transferat la un spital din Bucureşti.
 
Revenind la decizia Tribunalului Constanţa, instanţa l-a obligat pe Emil Petru să-i plătească părţii civile suma de 1.038 de lei daune materiale şi 250.000 de lei daune morale. Petru a mai fost pus să-i plătească părţii civile Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa suma de 1.449,71 de lei, reprezentând contravaloarea internării părţii vătămate. Mai mult decât atât, tânărul a mai fost obligat să-i achite părţii civile Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar - Arseni“ Bucureşti suma de 22.800,50 de lei, reprezentând contravaloarea internării părţii vătămate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii