Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Chirnogeni. O persoană, prinsă în camera motorului unei eoliene. Misiune în desfășurare

ro

13 May, 2021 15:20 4209 Marime text
  • Pompierii intervin în satul Chirnogeni! 
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină astăzi, în județul Constanța.

Potrivit primelor informații, o persoană este prinsă în camera motorului unei eoliene ce aparține parcului eolian, de lângă satul Chirnogeni. 

La fața locului intervin 11 pompieri, o autospecială de stingere, un SMURD, o descarcerare, o autoscară și un echipaj SAJ C2.

UPDATE 

Conform autorităților, este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani care a fost prins în rotorul turbinei. Acesta a fost declarat decedat.

UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța 


În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați cu privire la faptul că, un angajat al unei societăți de mentenanță a parcului eolian din extravilanul localității Chirnogeni, a rămas blocat în partea superioară a unei centrale eoliene.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 25 de ani, din județul Prahova, care a fost declarat decedat, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii