Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestorul principal de poliție Ioana Dorobanțu-un pas mare, în față, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne

ro

23 Jul, 2020 04:36 6297 Marime text
  • Chestorul principal de poliție Ioana Dorobanțu este născută la 19.01.1972 și se află pe postul deținut anterior din mai 2017.

În Monitorul Oficial Partea I numărul 648 din 22 iulie a fost publicată Decizia nr. 286 privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne de către Ioana Dorobanțu.

Actul normativ, semnat de primul ministru Ludovic Orban și contrasemnat de Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului mai spune că „la data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne de către doamna Ioana Dorobanțu”.

Totodată, se mai arată în decizie, Ioana Dorobanțu predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de trei zile de la data prevăzută în decizie.

Imediat, în același Monitor Oficial, a fost publicată și Decizia nr. 287 din 22 iulie 2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne de către Ioana Dorobanțu.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Dorobanțu, chestor principal de poliție, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, pe o perioadă de 6 luni”, se arată în respectiva decizie, semnată de premier și contrasemnată de secretarul general al Guvernului.


Chestorul principal de poliție Ioana Dorobanțu este născută la 19.01.1972 și se află pe postul deținut anterior din mai 2017.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii