Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Bilanțul forțelor MAI în primele luni ale anului

ro

31 Jul, 2020 13:23 580 Marime text


Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, face declarații de presă la acest moment, legat de rezultatele obținute de forțele MAI în primele luni ale anului.

La conferință participă și chestorul principal de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, dar și inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Liviu Vasilescu, inspectorul general al Poliției de Frontieră,  chestor principal de poliție Liviu Bute, precum și Directorul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, chestor de poliție Alexandru Scurtu.

Autoritățile prezente la declarații au precizat că, în primele luni ale anului, forțele MAI au obținut rezultate reale în lupta împotriva criminalității și a faptelor antisociale, așa încât este evident că nu s-au axat exclusiv pe lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Marcel Vela


„De la începutul mandatului meu am anunțat toleranță zero la criminalitate (...) În România am reușit, împreună, să avem un nivel de infracționalitate mai scăzut decât în perioada similară a anului trecut“


Ti-a placut articolul?

Comentarii