Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:37 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestori care părăsesc MAI azi. Posturi cheie deținute în structură. Un general a plecat ieri. Alți chestori zilele trecute. Vezi cine sunt

ro

29 Dec, 2016 02:27 20350 Marime text
Prin decrete semnate, ieri, de președintele României, Klaus Iohannis, începând de azi încetează raporturile de serviciu ale chestorului principal de poliție Alexe Irina cu Ministerul Afacerilor Interne.

Irina Alexe a fost, până pe data de 19 decembrie anul acesta, secretar de stat în minister, și al patrulea om în ierarhie, după ministrul Ion Dragoș Tudorache.

Chestorul principal de poliție Irina Alexe era secretar de stat din 15 septembrie anul acesta când a venit pe post de la cancelaria Primului ministru, dar a mai fost secretar de stat în MAI din iulie 2013 până în februarie 2016.

Irina Alexe este născută în 19 martie 1974.

Tot începând de azi părăsește ministerul chestorul general de poliție Tudor Dănuț, fostul secretar general adjunct al MAI, dar și chestorul principal de poliție Stelică Drăgulin, fost director general al Direcției Generale Financiare din minister.
nainte de a pleca din minister lui Drăgulin i-a fost acordat gradul profesional de chestor principal de poliție, la  încetarea raporturilor de serviciu.

De ieri, prin decret semnat de Iohannis, a plecat din sistemul MAI și generalul de brigadă – cu o stea Gavrilă Angelică-Costel, fost comandant al Jandarmeriei Dâmbovița.

Însă acestea nu sunt singurele plecări, în ultima perioadă, din MAI.

La 22 decembrie au încetat raporturile de serviciu ale chestorului de poliție Dumitru Jianu, fostul adjunct al lui Bogdan Despescu, șeful IGPR.

O zi mai târziu, pe 23 decembrie, au mai plecat din MAI și chestorul de poliție Elisabeta Lipă, fost ministru al Sporturilor, dar și chestorul principal de poliție Andronie-Rădulescu Viorel.

Și tot de ieri, prin decret al președintelui României au încetat raporturile de serviciu ale chestorului de poliție Ioan Handra cu Ministerul Afacerilor Interne.
Ioan Handra a lucrat până ieri în Poliția de Frontieră.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii