Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bar devastat in Cobadin

ro

31 Aug, 2009 02:27 4362 Marime text

Cinci scandalagii din localitate au revenit în atenţia poliţiştilor după ce, în noaptea de 28 spre 29 august, au devastat un bar din comună şi au lovit un client.

Vineri noaptea, un bar din comuna Cobadin a fost scena unui scandal din care n-au lipsit bătaia, scaunele şi mesele aruncate, ameninţările şi înjurăturile de „rigoare".

Lucrătorii Postului de Poliţie Cobadin au intervenit pentru a aplana tărăboiul iscat între câţiva clienţi. Florin Doroiman, de 25 de ani, Marian Diblă, de 27 de ani, Adrian Bulai, de 23 de ani, Valentin Merticariu, de 33 de ani, şi Ion Lupu , de 34 de ani, s-au dus la bar ca să se cinstească. Însă, după mai multe pahare, cei cinci tineri au început să se lege de alţi clienţi aflaţi la mese la acea oră. De aici, până la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas. Fără a avea vreun motiv anume, scandalagii au lovit cu o sticlă, în zona capului, un client aflat la bar şi au distrus mai multe bunuri din local. La sosirea poliţistului, mese şi scaune rupte, pahare sparte şi bucăţi de sticle se puteau vedea la orice pas, prejudiciul provocat fiind estimat la 500 de lei. Scandalagii n-au ţinut cont de prezenţa acestuia şi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice consumate în exces, l-au agresat. Potrivit oamenilor legii, cei cinci sunt recunoscuţi ca fiind violenţi şi trei dintre ei au antecedente penale pentru fapte similare. Pentru scandalul şi distrugerile provocate, autorilor li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pokemon 25 Feb, 2011 04:53 bn tzoi da-le in gura frate ;)
  • fara nume 20 Dec, 2010 06:46 Romenia is very bud cantry
  • alexa 20 Dec, 2010 06:40 U8WCei din com .cobadin asa merita pentru ca sunt foarte rai iar politia at putea deveni mult mai
  • veronik 21 Sep, 2009 14:53 vezi daca te apuki de baut???? esti pe pagina 1 a ziarelor,,,, nu te poti vedea si u o data pt totdeauna un tip linistit????