Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au trecut cinci ani de la moartea lui Don Pedro Moştenitorii lui Petrică Iordache, „la cuţite" cu afacerea familiei Babinciuc (galerie foto)

ro

07 Jul, 2012 02:54 7513 Marime text
Iordache_Petrica_Iordache_03.jpgAstăzi se împlinesc cinci ani de la moartea unuia dintre cei mai cunoscuţi afacerişti ai Constanţei. În dimineaţa zilei de 7 iulie 2007, Petrică Iordache, cunoscut ca şi „Don Pedro", a fost găsit fără suflare printre stabilopozii din zona Plajei Modern. La cinci ani de la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Petrică Iordache, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat un dosar civil, cauză în care moştenitorii lui Don Pedro au chemat în instanţă afacerea familiei Babinciuc.

Mai precis, pe data de 5 iulie 2012, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 17229/212/2012, cu obiect „hotărâre care să ţină loc de act autentic". Potrivit Portalului instanţelor de judecată, părţile acestui litigiu sunt SC Hig Muntenia SRL, Carmen Celestina Iordache, Albert Renato Iordache şi Lorin Francesco Iordache, moştenitorii lui „Don Pedro", având calitatea de reclamanţi, în timp ce SC Grup Media Sud Holding SRL are calitatea de pârât. Primul termen de judecată va avea loc pe data de 23 octombrie. Oficiul Registrul Comerţului arată că SC Hig Muntenia SRL este condusă de Albert Renato Iordache, Lorin Francesco Iordache, Carmen Celestina Iordache şi Romeo Hanţi, acesta fiind şi administrator.

De partea cealaltă, societatea comercială Grup Media Sud Holding SRL este condusă de SC Goldony Company SA, Elpida Oriental SA, Sergiu Andi Babinciuc, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Constanţa, fiul lui Cameliu Vasilică Babinciuc, un cunoscut afacerist local şi totodată naşul de cununie al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Nicolae Dragomir. Revenind la ziua în care Petrică Iordache a fost găsit decedat, necropsia medicilor legişti a stabilit că moartea afaceristului a fost violentă şi a survenit din cauza asfixiei mecanice prin înec. Raportul efectuat de medicina legală a concluzionat că în trupul său nu s-au aflat substanţe calmante pe care victima le-ar fi luat înainte de a pleca la alergat, astfel încât să inducă o lipsă de reacţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii