Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la Ovidiu Un TIR scăpat de sub control a făcut acordeon un Fiat (galerie foto)

ro

16 May, 2012 02:54 3320 Marime text
accident.jpgÎn urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului din Fiat, precum şi a altor două persoane pasagere în Fiat

La un pas de tragedie rutieră aproape de Ovidiu. Trei bărbaţi au ajuns în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce automobilul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier. Deşi maşina a fost lovită în plin de un autotren scăpat de sub control, cele trei victime nu au fost grav rănite. Potrivit oamenilor legii, vinovat de producerea accidentului s-ar face conducătorul unui alt automobil, care nu ar fi efectuat corect o manevră de depăşire.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că ieri, în jurul prânzului, Marian Juncu, de 58 de ani, din Lipniţa, a condus un TIR dinspre Ovidiu către Kogălniceanu. În momentul în care a ajuns la kilometrul 191, autotrenul a fost depăşit şi acroşat de un Opel, înmatriculat în Bulgaria, condus de Gheorghe Cimpoie, de 54 de ani. Ulterior, autotrenul a fost proiectat pe contrasens unde a lovit un Fiat condus de Alexandru Argatu, de 36 de ani, din Ploieşti. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului din Fiat, precum şi a altor două persoane pasagere în Fiat, respectiv Asan Şaban, de 29 de ani, din Hârşova, şi Nicuşor Dima, de 44 de ani, din Ciobanu. Din câte se pare, ultimele două victime ar fi fost preluate de pe drum de Argatu. La faţa locului a fost chemată şi o maşină a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Constanţa, deoarece şoferul Fiatului nu putea ieşi din automobil. Pe numele lui Gheorghe Cimpoie a fost deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii