Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în noaptea de Sfântă Mărie Mică. Opt victime. Unde s-a produs nenorocirea (galerie foto)

ro

09 Sep, 2018 05:06 4091 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de Sfântă Mărie Mică, puţin înainte de ora 23.00, pe raza localităţii Negostina, judeţul Suceava.
 

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava a declarat, pentru ZIUA de Constanţa că, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.


Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi doua ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

O persoană a fost încarcerată, iar după ce a fost extrasă a fost transportată la UPU Suceava.

Dintre celelalte şapte victime trei au fost transportate la spitalele din Rădăuţi şi Siret, alte două au primit îngrijiri la faţa locului, după care au fost transportate la spital, iar alte două au refuzat deplasarea la spitale.
 

Negostina este un sat în comuna Bălcăuți din județul Suceava, aflată la doar câțiva kilometri de granița României cu Ucraina, iar majoritatea populației este de etnie ucraineană.


Satul Negostina este una din cele mai reprezentative comunități de ucraineni din România, aici având loc din când în când festivaluri folclorice la care participă și oficialități ale statului ucrainean.

Sursa foto: ISU Bucovina Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii