Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial de la IGSU Accident rutier grav. A fost activat Planul Roşu de intervenţie. Un microbuz răsturnat (galerie foto)

ro

21 Sep, 2018 06:14 3923 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, în această dimineaţă, pe raza localităţii Bujoreni, judeţul Teleorman.

Potrivit unui martor care a apelat telefonul de urgenţă 112, pe DN6, se află răsturtnat un microbuz iar 11 pasageri au fost răniţi.

Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie şi au trimis la eveniment o autospecială pentru victime multiple, ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean Teleorman precum şi o autospecială de stins incendiu cu apă şi spumă.

La locul intervenţiei, potrivit jurnalului de ştiri de la ora 06.00 al postului de televiziune România Tv, au fost găsiţi opt pasageri dintre care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate şi au fost transportaţi la spital.

UPDATE. Oficial de la IGSU
În jurul orei 05.00, pe DN6, în zona localității Bujoreni din județul Teleorman, un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Intrucat primele informații indicau mai multe persoane implicate dintre care două încarcerate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului au fost mobilizate 3 autospeciale complexe de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulante SMURD, 1 autospeciala pentru victime multiple si 6 echipaje mediale SAJ.

In accident au fost 8 persoane implicate, dintre care 4 victime, conștiente, au fost transportate la UPU Alexandria.

Sursa foto: IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii