Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragic accident rutier pe DJ504. Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO)

ro

03 Oct, 2023 15:59 1601 Marime text
foto: infotraficromania.ro Un autoturism s-a răsturnat în cursul zilei de marți, 3 Octombrie 2023, pe DJ504, în zona localității Olteni din județul Teleorman,

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roșiori de Vede desfășoară investigații ample în urma unui tragic accident rutier care a avut loc pe DJ504, în afara localității Olteni, unde un autoturism a fost găsit răsturnat. Din păcate, evenimentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto implicat.

Potrivit primelor cercetări efectuate, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 75 de ani, domiciliat în municipiul Alexandria, ar fi fost singurul implicat în accident. Cauzele precise care au dus la producerea tragediei urmează a fi stabilite în urma investigațiilor în desfășurare. Din nefericire, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un pod din beton situat pe marginea drumului, iar ulterior s-a răsturnat în afara părții carosabile.

foto: infotraficromania.ro

ISU Teleorman a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman.

Tragedia a avut un sfârșit nefericit, iar conducătorul auto a decedat la locul accidentului. În consecință, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili cu precizie circumstanțele și cauzele accidentului.

Cercetările continuă în strânsă colaborare cu specialiștii în accidente rutiere și experții tehnici, pentru a aduce lumină asupra evenimentelor care au condus la această tragedie.


sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Accident de amploare în Constanța! Mai multe mașini sunt implicate (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii