Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane, rănite într-un accident rutier în județul Teleorman

ro

06 May, 2023 13:33 1005 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaTrei persoane au fost rănite într-un accident rutier în județul teleorman. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe E 70, în afara localităţii Prunaru, judeţul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, conducea un autoturism pe E 70, la km 53+400 m, din direcţia Bucureşti către Alexandria, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, din direcţia Alexandria către Bucureşti", au precizat reprezentanții IPJ Teleorman.


Din primele informații în accident au fost rănite două persoane, de 60, respectiv 59 de ani, aflate într-unul dintre autoturisme, precum şi şoferul de 24 de ani.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Teleorman. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii