Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DJ701. Mai multe persoane rănite, printre care și un copil (FOTO)

ro

09 Dec, 2023 08:46 954 Marime text
Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 8 Decembrie 2023, pe DJ701, în localitatea Poieni din județul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, în jurul orei 19:20, pompierii militari de la Detașamentul Videle au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe DJ 701, în localitatea Poeni, implicând două autoturisme.

Evenimentul a rezultat în patru victime, trei adulți și un minor, cu vârste cuprinse între 13 și 43 de ani. Aceștia au fost conștienți și cooperanți, neîncarcerați, dar cu diferite traumatisme. Pompierii militari au acționat prompt pentru a oferi asistență și a gestiona situația.

La fața locului au intervenit trei echipaje medicale de la SAJ Teleorman și un echipaj SMURD Videle, care au acordat primul ajutor calificat victimelor. Ulterior, acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru investigații și tratament suplimentar.

După ce pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru investigații ulterioare. 


sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Tragedia nopții pe DN2. Un șofer de doar 25 de ani a murit în urma unui accident rutier
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii