Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragic accident pe DJ701. Două persoane au murit (FOTO)

ro

08 Oct, 2023 08:15 2051 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 7 Octombrie 2023, pe DJ701, între localitățile Gratia și Poieni.

Potrivit IPJ Teleorman, un accident grav a avut loc pe drumul județean DJ 701, între localitățile Gratia și Poieni, unde două autovehicule au fost implicate într-un impact devastator. Din păcate, două persoane au pierdut viața în urma acestui incident tragic, iar o altă persoană a fost încarcerată în vehiculul său, necesitând intervenția rapidă a echipei de salvare.

Din păcate, impactul violent a dus la pierderea a două vieți, iar autoritățile depun eforturi intense pentru a extrage persoana încarcerată în condiții de siguranță. Această situație tragică subliniază importanța extremă a prudenței și respectului regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii.

Polițiștii sunt la fața locului și desfășoară cercetări amănunțite pentru a stabili cauza exactă a accidentului și pentru a evalua amploarea daunelor. Cercetările la fața locului sunt esențiale pentru a înțelege circumstanțele precise în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile corespunzătoare pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

sursa: infotraficromania.ro. 


Citește și:

Accident rutier la Tulcea. Implicată o șoferiță la volanul unui utilaj agricol. Două victime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii