Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tragedia nopţii în România. Accident rutier grav. Maşina s-a izbit de picioarele pasarelei. Un tânăr a murit pe loc

ro

17 Aug, 2019 04:24 26907 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, în jurul orei 03.30, în municipiul Bistriţa, sub pasarela de la Dedeman.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud a declarat pentru ZIUA de Constanţa că la intervenţie au fost trimise, pentru că se anunţase la telefonul de urgenţă că există o victimă încarcerată, o ambulanţă TIM SMURD, un echipaj de prim ajutor, o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă.

La locul indicat de apelant salvatorii au găsit o victimă, inconștientă,  aruncată, în urma lovirii de cele două picioare ale pasarelei, în afara autoturismului.

Din păcate medicul, care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

UPDATE ora 07.30. IPJ Bistriţa Năsăud vine cu precizari:

La data de 17 august a.c., un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a colizionat frontal un stâlp de susţinere a pasarelei.
Din accident a rezultat decesul tânărului.
La faţa locului nu au fost identificate urme de frânare.
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc accidentul rutier. 

Sursa foto: ISU Bistrita
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii