Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe DJ 171. Bătrân, pieton, accidentat de un șofer de 19 ani

ro

07 Jan, 2024 19:30 842 Marime text
foto cu rol ilustrativ Astăzi, 7 ianuarie, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a unui accident rutier, produs pe Drumul Județean 171, în Căianu Mic.

Din primele date, un tânăr se 19 ani din Uriu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Târlișua-Uriu, a acroșat un bărbat de 77 de ani din Caianu Mic care se deplasa în calitate de pieton. Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a acroșat un alt autoturism care era oprit în afara părții carosabile, pe un podeț, transmite IPJ Bistrița Năsăud. 


Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cazul pietonului, rezultatul testării etilotest a fost 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Accident în NeamțUn autoturism cu două persoane a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii