Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 17 ani, protagonistul unui dosar penal! Consecințele conducerii iresponsabile

ro

21 Jan, 2024 13:24 608 Marime text
foto cu rol ilustrativ În seara de 20 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală au depistat în trafic, în localitatea Uriu, un autoturism în care se aflau un tânăr de 17 ani și o tânără de 19 ani, ambii din Uriu. 

La volan a fost identificat tânărul de 17 ani căruia tânăra i-ar fi încredințat autovehicul pentru a-l conduce, deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere, transmite IPJ Bistrița Năsăud. 


De asemenea, în noaptea de 20/21 ianuarie, în jurul orei 02.30, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au oprit pentru verificări, în localitatea Piatra, pe Drumul Național 17D, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Runcu Salvei care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării etilotest a fost 0,54 g/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Cu ce amendă s-a ales un șofer pentru conducere agresivă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii