Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit cu două luni înainte să se însoare Cum a fost posibilă tragedia rutieră de la Corbu

ro

19 Jun, 2012 01:00 2694 Marime text
accident-accidentcorbusursafotoreporterntv.ro.jpgLucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei rutiere

Seria accidentelor rutiere mortale continuă la Constanţa. Astfel, după ce week-end-ul trecut un bărbat de 37 de ani a murit ca urmare a faptului că maşina pe care o conducea s-a oprit într-un stâlp din zona Campusului Universitar Ovidius, în urmă cu două seri moartea a „lovit" aproape de Corbu. Marius P., de 33 de ani, din Corbu, şi-a găsit sfârşitul pe un drum de exploatare, conducând către casă. Până la aceste momente, poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza condusului imprudent, însă se aşteaptă rezultatele de la Medicina Legală, pentru a se stabili dacă şoferul băuse înainte de a pleca la drum. Pe un site de socializare, prietenii lui Marius au postat zeci de mesaje în amintirea acestuia, precizând, totodată, că în luna august ar fi trebuit să se căsătorească.

accident-politiarutiera.jpgConform unei informări oficiale a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 17 iunie, aproape de ora 19.30, Marius P., de 33 de ani, din Corbu, a condus un autoturism marca Jeep, model Wrangler, pe un drum de exploatare dinspre Cap Midia Năvodari către Corbu. Din cauza neatenţiei în conducere, mai susţin poliţiştii, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto. După cum precizam mai sus, pe un site de socializare, prietenii lui Marius au postat zeci de mesaje în amintirea acestuia, precizând, totodată, că în luna august ar fi trebuit să se căsătorească. „Ce vom face când va veni data de 25 august, când trebuia să dansăm la nunta lor?", se întreabă o amică a şoferului decedat, care primeşte răspuns de la un alt prieten: „Vom aprinde o lumânare!". În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa desfăşoară cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei rutiere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii