Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:35 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial De ce iubim luna martie?

ro

04 Mar, 2021 00:00 2429 Marime text

A sosit martie, iar în luna martie sărbătorim mamele și toate celelalte femei speciale din viețile noastre. În viața ta sunt una sau sunt mai multe femei, care merită toată sensibilitatea, grijă și atenția ta.

Femeile sunt diferite. Așa că, asta atrage după sine faptul că, și cele mai importante nevoi ale lor sunt adesea antagonice: una vrea siguranță, alta vrea aventură, iar a treia vrea aventură în condiții de maximă siguranță.

De ce iubim luna martie? Răspunsul este simplu: iubim să sărbătorim Luna femeilor. Înseamnă o lună cu încărcătură emoțională și istorică în această perioadă. E important ca feminitatea să înflorească și să ne bucurăm de activitățile care ne încântă sufletul.

Bunătatea poate crea miracole. Aceste lucruri trebuie învățate de la femei, pentru a crea echilibrul.

Ambele sexe ar trebui să aprecieze calitățile feminității, școala și restul factorilor importanți în crearea de modele, ar trebui să promoveze programe educaționale prin care fiecare dintre noi să ne recâștigăm frumusețea interioară.

Să fii conștientă de puterea feminității pe care o deții înseamnă libertate, lipsă de complexe, aduce vitalitate, frumusețe, calm și iubire, încredere în sine. Chiar dacă trăim o perioadă în care totul este în viteză, avem nevoie să ne oprim din când în când pentru a ne bucura de feminitatea noastră.

Renunțare la feminitate din orice motiv conduce la o dramă interioară.

În luna martie, suntem mai generoși, mai buni, mai sensibili, iar cine reușește să se conecteze cu legenda acestei luni poate simți iubire și apreciere. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii