Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe judecata unui profesor care a șocat învățământul din Constanța!

ro

23 Jul, 2022 15:01 12931 Marime text
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că elevii au primit consiliere de specialitate.

Începe judecata fostului profesor din Constanța acuzat că și-ar fi atins elevii în zonele intime!


Magistrații au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, privindu-l pe inculpat (C A L), pentru săvârşirea infracţiunilor de: corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, în formă continuată.


Instanța a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii cauzei.


Decizia nu este una definitivă!


În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-a reţinut că, încalitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic „Radu Prişcu“ din com. Dobromir, jud. Constanţa, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins următoarele activităţi ilicite:


un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate A, în vârstă de 15 ani, pe fese, picioare şi buze, în perioada septembrie 2021-februarie 2022;


un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate B, în vârstă de 15 ani, pe fese şi picioare, în perioada septembrie 2021-februarie 2022;
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii