Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comedia salvează căsnicia - spectacolul de joi, de la Casa de Cultură Constanța

ro

09 Oct, 2019 00:00 1597 Marime text
Joi, 10 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va avea loc spectacolul „Terapie în trei“, în regia lui Radu Gabriel, avându-i ca protagoniști pe Oleg Apostol, Maria Radu și Luminița Bucur.
Savuroasa comedie despre viața de cuplu oferă o rețetă inedită de salvare a unei căsnicii „pe butuci”: „Se ia o soție ne-fericită, un soț ne-hotărât și un psiholog non… conformist. Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până căpăta o consistență docilă. Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minimum opt ani. Cu ajutorul unui psiho- terapeut ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți… serviți!”, arată organizatorii. 
 
Oleg Apostol (soțul), Luminița Bucur (soția) și Maria Radu (psihologul) vă invită să vă amuzați împreună, începând cu ora 19, prețul biletului fiind de 30 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii