Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:49 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Reclamații la adresa Cambela Prod. Locuitorii de pe șoseaua Mangaliei sunt revoltați (galerie foto)

ro

04 Oct, 2019 00:00 3107 Marime text

Societatea Cambela Prod SRL ridică pe șoseaua Mangaliei nr. 59A din municipiul Constanța un bloc de zece etaje, potrivit certificatului de urbanism nr. 2323 emis anul trecut de municipalitate. Conform panoului informativ de la locul șantierului, constructorul angajat de beneficiarul investiției este societatea SC Disan Expert SRL. Angajații societății au reușit să-i bage în sperieți pe locuitorii din zona blocurilor SM 2 și SM3. Aceștia s-au revoltat pe o rețea de socializare.


„Au defrișat, fac zgomot de leșini în casă, lasă în urma lor multă mizerie și lucrează în câmp deschis, fără protecție. Acum aproape 10-15 zile au scăpat și o piesă în stradă, pe trecerea de pietoni și pe o mașină. Se iese și se intră cu noroi din șantier. Au mutat și țevi, rampa de gunoi și probabil că vor mai lua și din trotuar”, susține o femeie care locuiește în zonă și care solicită autorităților și Poliției Locale să facă verificări la fața locului și să ia măsuri față de investitor pe baza celor reclamate de vecini.


Nu este pentru prima oară când reprezentanți ai Cambela Prod produc disconfort în oraș. În luna august a acestui an, o cifă de beton aparținând societății a agățat și a rupt un copac, situat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța. În orice moment, se putea întâmpla o nenorocire, din fericire, nu a fost cazul.
Deși legea le interzice mașinilor grele circulația prin oraș, cifa în cauză, în drum spre șantierul din cartierul Faleză Nord, unde se turna fundația pentru un nou bloc, a scurat drumul, prin ramurile unui copac.
 

Despre Cambela Prod SRL  


Înființată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, județul Tulcea. Capitalul social subscris, de 10.000.000 lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 100 lei. Bela Tănase este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. În anul fiscal 2016, societatea cu 95 de salariați a raportat un profit de 7.803.994 lei și o cifră de afaceri de 284.775.452 lei.

De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 98 de salariați a înregistrat un profit de 8.627.969 lei și o cifră de afaceri de 279.390.416 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 105 salariați, un profit de 6.907.280 lei și o cifră de afaceri de 301.953.102 lei.


Sursa foto - Facebook/Flori UngureanuCitește și:


Imobil ridicat de Cambela Prod SRL pe șoseaua Mangaliei, modificat. Va avea zece etaje în loc de opt

Cambela Prod SRL continuă investițiile imobiliare în municipiul Constanța. Ridică un bloc de nouă etaje pe șoseaua Mangaliei

Ce a depus la APM Constanța Bela Tănase, cunoscut pentru investițiile sale imobiliare. Este vizat un bloc din stațiunea Mamaia (document)
 
Cambela Prod SRL vrea să supraetajeze imobilul ridicat pe bulevardul Mamaia. Ce condiții i-au fost impuse de APM Constanța
 
Cambela Prod SRL cere acordul municipalității pentru supraetajarea blocului ridicat pe Alexandru Lăpușneanu. Ce răspuns a primit

 

Cu cifa de beton prin mijlocul orașului Constanța. Se putea întâmpla o nenorocire (galerie foto) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii