Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Implică-te în Alegeri!“ Preşedinţii din secţiile de votare, aleşi din Corpul experților electorali. Iată cum! (video)

ro

27 Feb, 2016 00:00 3014 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă a demarat o serie de campanii  privind recrutarea persoanelor interesate să fie admise în Corpul experților electorali. Din acest corp electoral se vor desemna, prin tragere la sorți, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare, dar și locțiitorii acestora. Pentru cei interesaţi să devină parte activă a procesului integrat al procesului electoral, în speţă să devină preşedinţi ai secţiilor de votare, AEP pune la dispoziţie, prin intermediul noilor media, clipuri informative care conţin detalii referitoare la procedura de admitere şi ce presupune acest lucru.
 
În filmul de mai jos aveţi un scurt material video dedicat persoanelor interesate să fie admise în Corpul experților electorali.

 
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) este o instituţie administrativă autonomă cu personalitate juridică şi cu competenţă generală în materie electorală, care are misiunea de a asigura organizarea şi desfăşurarea alegerilor şi a referendumurilor, precum şi finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale, cu respectarea Constituţiei, a legii şi a standardelor internaţionale şi europene în materie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii