Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța

ro

14 Aug, 2020 00:00 1883 Marime text
  • A fost semnat contractul privind” Reabilitarea Muzeului de Istorie Naționala și Arheologie Constanța”
  • Valoarea acestui contract este de aproximativ 12 milioane lei fără TVA
  • Președintele PNL Constanța deputatul Bogdan Huțucă vede acest moment ca pe un “exercițiu de imagine al unui președinte speriat (n.r. Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța), care se agață de munca cinstită a oamenilor din subordinea instituției”
  • Asta, în timp ce Edificiul Roman cu Mozaic, Mormântul Hypogeu, Bisericile de cretă de la Murfatlar, dar și alte monumente de patrimoniu se află în paragină, cu celebra promisiune că urmează
 

A fost semnat contractul privind servicii de proiectare( PT+ DDE), Servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului și Execuție de lucrări, aferent proiectului” Reabilitarea Muzeului de Istorie Naționala și Arheologie Constanta”.
Valoarea acestui contract este de aproximativ 12 milioane lei fără TVA.
Termenul de proiectare este de 5 luni și execuția de lucrări 24 de luni.
Președintele PNL Constanța deputatul Bogdan Huțucă vede acest moment ca pe “un exercițiu de imagine al unui președinte speriat (n.r. Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța), care se agață de munca cinstită a oamenilor din subordinea instituției”.

“Predecesorii lui Nicușor Constantinescu și ai lui Radu Mazăre au învățat o lecție bună în politică, aceea de a dezgropa proiectele uitate și de a găsi fonduri pentru investiții, pe ultima sută de metri. Asta, în timp ce Edificiul Roman cu Mozaic, Mormântul Hypogeu, Bisericile de cretă de la Murfatlar, dar și alte monumente de patrimoniu se află în paragină, cu celebra promisiune că urmează. Ce urmează? Nimeni nu știe. Nici domnul Țuțuianu care, de 4 ani, este doar un angajat de lux al Consiliului Județean, bucurându-se pe deplin de mașină de serviciu și bani de benzină.
Știm bine că după ce vor trece alegerile, aceste proiecte vor rămâne doar subiecte uitate, aruncate prin sertare. Mărturie stau câteva obiective din patrimoniul cultural, chiar în centrul orașului, pe care domnii de la PSD nu reușesc să le vadă, proiecte care sunt în continuu la faza de studii de fezabilitate.
Timp de 4 ani, domnul Țuțuianu s-a alintat pe lângă Dragnea și Dăncilă, purtând în portofel poza lor, iar astăzi vine și se folosește, într-un mod nedrept, de funcția sa publică pentru a câștiga niște puncte electorale. Mă așteptam ca domnii de la PSD, Făgădău și Țuțuianu, înainte de a vorbi de investiții imaginare, să prezinte care sunt realizările majore pentru municipiul și județul Constanța.
Observăm că înainte de alegeri, grija pentru patrimoniu agită apele în PSD. Se pare, însă, că domnii Țuțuianu și Făgădău sunt tot timpul aproape de proiecte și departe de realizări. Aceștia se agață disperați de orice, pentru a prezenta realizările imaginare”, spune președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii