Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stradă cu stradă, schimbăm Constanța Stelian Ion, candidat USR-PLUS

ro

03 Aug, 2020 00:00 3400 Marime text
 
  • Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă
  • Atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona
  • Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric
 
Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă, unde atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona. Criticile la adresa actualei administrații locale au fost laitmotivul discuțiilor, spune Ion.
“Localnicii ne spun despre lipsa curățeniei, lipsa toaletelor publice, lipsa locurilor de recreere și de joacă pentru copii și despre haosul urbanistic și administrativ care domnește în zona istorică. Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric. Lipsesc, printre altele, punctele de informare și trasele de vizitare.
Problema zonei peninsulare este complexă și necesită o atenție deosebită. E nevoie de un plan urbanistic realizat coerent și de o strategie de valorificare a patrimoniului cultural-istoric. Constanța poate deveni, astfel, mai mult decât o destinație estivală” a declarat candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 

“Până astăzi nimic nu s-a concretizat”

 
Stelian Ion apreciază că nicio promisiune electorală de-a lui Decebal Făgădău din 2016 și până astăzi nu s-a concretizat. “Pesediştii au reţete puţine şi neruşinate.
Una dintre ele este să nu dea doi bani pe alegător, să-l mintă în faţă, să-l amăgească întruna cu un viitor strălucitor, dintr-un prezent mai mereu cenuşiu şi apăsător. Pentru nimic din ce-a promis şi n-a făcut Făgădău n-a dat socoteală. Pieţele au acelaşi aspect insalubru, de pasajul de lângă podul de la butelii nu s-a mai pomenit o vorbă, iar Ştefan cel Mare este expresia paraginii care a cuprins oraşul în cei 20 de ani de pesedism.
Arătaţi-le prietenilor şi cunoştinţelor care-l mai cred pe acest individ fotografiile promisiunilor sale! Îndemnaţi-i apoi să se uite pe geam, să iasă pe stradă, să vadă distanţa dintre oraşul în continuă degradare şi basmele ilustrate ale lui Făgădău!”, a conchis candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii