Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Pariul lui Viorel Ionescu, candidat PNL, pentru un nou mandat de primar este aducerea gazelor și obținerea statutului de stațiune de interes local pentru Hârșova

ro

15 Sep, 2020 00:00 3510 Marime text
  • Viorel Ionescu este primarul orașului Hârșova și candidatul Partidului Național Liberal pentru un nou mandat
  • Viorel Ionescu a devenit primar în 2016 iar una dintre prioritățile sale a reprezentat-o îmbunătățirea infrastructurii
  • În ultimii patru ani, la Hârșova s-au făcut investiții și educație și cultură
  • În următorul mandat, candidatul PNL dorește introducerea orașului în circuitul turistic, îmbunătățirea siguranței cetățeanului prin montarea unei rețele de camere video în urbe și aducerea gazelor
 
 
 
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova și candidatul Partidului Național Liberal în alegerile locale din 27 septembrie a.c. a fost invitat la ZIUA Electorală.
Interviul video, poate fi urmărit aici: 
 
 
În ciuda problemelor pe care le-a avut în ultimii ani, edilul din Hârșova consideră că a făcut tot ce i-a stat în putere să schimbe fața orașului. Evident în bine. 
Așa cum a procedat și acum patru ani, nu vrea să facă nicio promisiune hârșovenilor, pentru că “nimeni nu poate oferi garanția unor fapte viitoare, prefer să muncesc și să las rezultatele să vorbească. Voi destăinui, însă, în această campanie, ce planuri pentru viitor am gândit alături de colegii mei consilieri, cărora le mulțumesc pentru susținere și încrederea că împreună vom putea continua dezvoltarea orașului nostru”, a spun Viorel Ionescu .
În primul mandat a semnat proiecte de 17 milioane de euro pentru orașul Hârșova, investește în educație și din postura de părinte și evident, în sănătăte. S-a aplecat asupra domeniului sănătății și a demarat modernizarea Spitalului Orășenesc , concomitent cu atragerea de specialiști pentru unitatea medicală.
A coordonat proiecte legate de modernizarea străzilor, de canalizare, iluminat public sau locuințe pentru tineri. 
În ultimii patru ani, la Hârșova s-au făcut investiții și educație și cultură. 
În următorul manda, Viorel Ionescu vrea să aducă statutul de stațiune de interes local sau regional pentru orașul său, chiar dacă asta înseamnă să facă lobby serios pentru modificarea legislației. Apele termale de la Hârșova trebuie puse în circuit, la fel și cetatea, școala veche care va deveni muzeu. Așadar, introducerea orașului în circuitul turistic este un obiectiv important.
Dezvoltarea rămâne prioritară și aceasta va fi posibilă o dată cu aducerea rețelei de gaze în localitate. Deocamdată a primit un aviz de principiu și urmează un studiu de fezabilitate.
Îmbunătățirea siguranței hârșovenilor prin montarea unei rețele de camere video în oraș, achiziția de microbuze electrice și înființarea unui parc fotovoltaic sunt alte proiecte pe care Viorel Ionescu vrea să le realizeze, dacă locuitorii orașului Hârșova îi vor arată suportul și încrederea pentru încă patru ani.
 
Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200012
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii