Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV Liberalii vor să recâștige Primăria Medgidia cu Marian Odor. Iordache, tras pe linie moartă, merge la Consiliul Județean

ro

10 Mar, 2016 11:40 5982 Marime text
După o evaluare corectă a șanselor actualilor primari liberali din județ, conducerea judeţeană a PNL Constanţa a luat decizia să schimbe candidații în localitățile în care primarii fie nu au performat, fie au probleme de comunicare în cadrul PNL sau în Consiliile Locale. Este și cazul municipiului Medgidia, unde liberalii au decis să-l retragă pe primarul Marian Iordache și să meargă în alegeri cu un candidat care vine din zona finanțelor. Este vorba despre Marian Odor, actual șef al Administrației Financiare Medgidia. În această seară, Biroul municipal Medgidia urmează să aprobe prin vot candidatura lui Odor la primărie din partea PNL. Odor va intra în PNL, iar într-o etapă ulterioară, Odor va deveni și președinte unic al filialei PNL Medgidia. Acest lucru se va întâmpla o odată cu suspendarea din funcția de șef al finanțelor și intrarea în campania electorală. Informația ne-a fost confirmată de șeful unic al organizației județene, deputatul Gheorghe Dragomir, care susține că PNL va câștiga astfel alegerile la Medgidia. Primarul în funcție, Marian Iordache, va candida pentru un post de consilier județean și, probabil, după toate calculele interne, vizează un post de vicepreședinte al Consililui Județean Constanța în urma voturilor pe care liberalii speră să le primească în alegerile locale. În cursul acestei săptămâni, și liberalii din Hârșova își vor aproba candidatul la Primărie, în persoana lui Ionel Dia. Dia este liderul Organizaţiei Locale PNL Hârşova şi consilier local aflat la al doilea mandat.

UPDATE
Şeful finanţelor publice de la Medgidia, Marian Odor, nu a dorit încă să confirme ferm fapătul că ar putea intra în competiţie pentru fotoliul de primar. „Deocamdată sunt numai nişte discuţii în acest sens cu conducerea partidului, nu contest. Dar decizia urmează să se ia. Nu este numai după mine ci şi după ceilalţi colegi“, a declarat Marian Odor pentru ZIUA de Constanţa. Acesta a precizat că, momentan, nu este membru de partid.


Sursa foto: Media TV
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii