Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dosar penal deschis pentru fraudarea alegerilor. Avea asupra sa cinci buletine de vot. Este vorba de mama primarului Decebal Făgădău. (video)

ro

26 May, 2019 13:20 15012 Marime text
update dosar penal deschis pentru fraudarea alegerilor avea asupra sa cinci buletine de vot este vorba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Delegat 29 May, 2019 10:03 Nu i-a dat nimeni 5 buletine de europarlamentare. ..le-a sustras de pe masă de la colega profitând de aglomerație și neatenția ei...Va rog sa nu o mai scoateți din vinovata,victimă ca nu a-ți fost acolo .A greșit, sa-și asume răspunderea. Domnul primar ar trebui să-și dea demisia dacă ar avea coloană vertebrală.
  • Rauta Florica 26 May, 2019 13:38 i s-a dat intentionat 5 buletine,oricum dinsa nu baga in urna decit unul,restul le dadea celor cu care avea legatura pentru a le folosi in metoda foarfece*adica le dadea la cei care nu stiau sa voteze sa le bage in urna si pe acel buletin pe care il primea il stampila exact ca cel primit de afara si apoi il preda celui care i-a dat votul contra unor foloase)cum dracu de s-a intimplat chiar la mama primarului,ei bine s-a intimplat la ea ca ea era de incredere si o cunosteau membrii sectiei.