Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zonă de agrement și recreere în Peninsulă? Chițac vrea să „execute” un teren de la ANAF!

ro

30 Aug, 2021 00:00 3155 Marime text
  • Pe ordinea de zi a ședinței de CLM din 31 august, se regăsește și un proiect de hotărâre care vizează solicitarea către Guvernul României pentru trecerea unui imobil din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Finanțelor Publice prin în domeniul public al municipiului Constanța
  • Este vorba despre teren situat în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Traian nr.20-22 colț cu strada Sulmona și colț cu strada Doina, în suprafață de 1.422 mp
  • Municipalitatea vrea să transforme terenul într-o zonă de agrement și recreere pentru populație


Consiliul local al municipiului Constanța se reunește în ședință ordinară, marți, 31 august 2021, de la ora 13:00 printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de hotărâre care vizează solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea unui imobil din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Finanțelor Publice prin Agenția Națională de Administrare Fiscală-Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați în domeniul public al municipiului Constanța.

Este vorba despre imobilul situat în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Traian nr.20-22 colț cu strada Sulmona și colț cu strada Doina, în suprafață de 1422 mp.

Potrivit proiectului de hotărâre, care poate fi studiat în secțiunea „documente”, interesul local este justificat de intenția municipalității de reconversie a acestui teren și transformarea acestuia într-o zonă de agrement și recreere pentru populație.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Chițac promite o grădină publică locuitorilor din Tomis Nord. Primăria Constanța trebuie să demareze însă o procedură de expropriere de lungă durată

Fotoreportaj Turul parcurilor constănțene. Unde a crescut iarba cel mai mult?




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii