Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:46 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen dat de administraţia locală Amenajarea locurilor de joacă pentru copii va începe la sfârşitul lunii martie

ro

21 Mar, 2019 00:00 832 Marime text
Lucrările la locurile de joacă pentru copii vor începe la sfârşitul acestei luni, a precizat primarul Decebal Făgădău. Edilul-şef a explicat că, deşi contractul este atribuit, fostele locuri de joacă au fost transformate în gropi de gunoi sau parcări ambulante, tocmai de aceea s-a întârziat şi s-a dat ordin de sistare a lucrărilor. 

Astfel, amenajarea primelor 25 de locuri de joacă va începe la sfârşitul lunii martie, după aproape doi ani de când Primăria a demolat locurile de joacă din municipiu şi nu a mai pus nimic în loc.
 
Vă reamintim că, în luna octombrie a  anului trecut, Primăria Constanţa a atribuit un contract privind achiziţia serviciului de asistenţă tehnică/dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa” - 36 de locaţii. Contractul a fost câştigat de Tehnoconsult Proiect SRL. Valoarea contractului este de aproximativ 38.000 de lei fără TVA.  Societatea înfiinţată în 2004 îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai şi Alexandru Florian Mălai, ultimul având şi calitatea de administrator. Domeniul de activitate este reprezentat de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Şi tot anul trecut, dar în luna septembrie, Primăria Constanţa anunţa reluarea licitaţiei pentru modernizarea locurilor de joacă şi faptul că în curând vor începe lucrările pentru primele 25 de spaţii de joacă şi vor mai fi organizate alte licitaţii pentru diferenţa de până la 100 de locuri de joacă din cartierele din constănţene. În ultima zi din luna august, Primăria Constanţa a semnat trei contracte - nr. 144181; nr. 144182 şi nr.144184, pentru lucrări de execuţie privind reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanţa.
 
Câştigătorul celor trei contracte este Asocierea Mobitom SA - Loftrek SRL. Potrivit contractelor publicate de Primăria Constanţa, pentru execuţia locurilor de joacă, liderul de asociere, Mobitom, a încheiat contractul de subcontractare nr. 268/14.03.2018 cu Indfloor Group SRL.
 
Contractele sunt împărţite pe trei loturi, după cum urmează:
- lot 1 - zona nord - zece locaţii - valoare contract- 1.509.347 lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
- lot 2 - zona centrală - opt locaţii - valoare contract 969.681 lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării, iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.

- lot 4 - zona Baba Novac - Coiciu - Casa de Cultură - şapte locaţii - valoarea contractului este de 698.133 de lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării iar garanţia lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
Citeşte şi:

Asocierea Mobitom - Loftrek reamenajează mai multe locuri de joacă din Constanţa (documente)

Societatea care a râvnit la reabilitarea Cazinoului, iar în prezent amenajează Liceul „Nicolae Rotaru” asigură dirigenţia pe şantierele locurilor de joacă din municipiu (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii