Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asocierea Mobitom - Loftrek reamenajează mai multe locuri de joacă din Constanța (documente)

ro

20 Sep, 2018 00:00 5417 Marime text
Cele 100 de locuri de joacă promise în campania electorală din 2016 vor fi realizate până la alegerile locale din anul 2020!
 
Cu viteza melcului, Primăria Constanța a reluat, chiar de multe ori, licitația pentru modernizarea locurilor de joacă, deoarece fie nu s-au prezentat agenți economici, fie firmele care au venit la procedura de achiziție nu aveau documentația completă.
 
În curând vor începe lucrările pentru primele 25 de spații de joacă și vor mai fi organizate alte licitații pentru diferența de până la 100 de locuri de joacă din cartierele din constănțene. În ultima zi din luna august, Primăria Constanța a semnat trei contracte - nr. 144181; nr. 144182 şi nr.144184 (contractele pot fi consultate în secțiunea „documente”), pentru lucrări de execuție privind reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța.
 
Câştigătorul celor trei contracte este Asocierea Mobitom SA - Loftrek SRL. Potrivit contractelor publicate de Primăria Constanța, pentru execuția locurilor de joacă, liderul de asociere, Mobitom, a încheiat contractul de subcontractare nr. 268/14.03.2018 cu Indfloor Group SRL.
 
Contractele sunt împărțite pe trei loturi, după cum urmează:
- lot 1 - zona nord - zece locații - valoare contract- 1.509.347 lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării iar garanția lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
- lot 2 - zona centrală - opt locații - valoare contract 969.681 lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării, iar garanția lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.

- lot 4 - zona Baba Novac - Coiciu - Casa de Cultură - şapte locații - valoarea contractului este de 698.133 de lei fără TVA, durata contractului este de 6 luni din momentul semnării iar garanția lucrărilor este de 36 de luni pentru echipamentele de joacă iar 24 de luni pentru echipamentele de fitness.
 
Celelalte 11 locuri de joacă din zona sud a municipiului (pe care autoritățile promiteau că le vor reabilita nu au fost încă adjudecate la licitația organizată de municipalitate).

Vă reamintim că, în luna aprilie a acestui an, municipalitatea anunța achiziționarea serviciului de asistență tehnică/dirigenție de şantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța“, etapa 1, pentru 36 de locații. Precizăm că autorizațiile de construire pentru cele 36 de locuri de joacă care vor fi amenajate anul acesta au fost emise încă de la sfârşitul anului 2017.

Mobitom SA, lider de asociere pentru contractul de reabilitare 

Firma a fost înregistrată în anul 1991, în municipiul Constanța. Conform Registrului Comerțului, consultat la data de 29 ianuarie 2018, capitalul social subscris este de 2.250.542,5 lei, integral vărsat, compus din 900.217 acțiuni, a câte 2,5 lei. Acționarul societății este SC Five-Holding SA, cu sediul social în municipiul Constanța. Administratorii societății sunt Valentin Ciuceanu, Valentin Boroş, David Sisu şi David Şişu. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este „fabricarea de construcții metalice şi părți componente ale structurilor metalice“.

Loftrek SRL, societate specializată în amenajarea locurilor de joacă 

Societatea Loftrek SRL s-a înființat în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Baia Mare. Este o afacere de familie, iar asociați sunt soții Anamaria şi Liviu Virgil Olos. Femeia este şi administratorul firmei. Domeniul de activitate al societății vizează intermedieri în comerțul cu produse diverse. Loftrek se numără printre principalii jucători pe piața de locuri de joacă din România. 

Indfloor Group SRL, subcontractor al celor trei loturi 

Indfloor Group SRL este o societate înființată în anul 2004, cu sediul social în municipiul Baia Mare, județul Maramureş. Asociat unic şi administrator al societății este Dan Alexa Andreica. Obiectul de activitate al societății este comerțul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcții şi echipamentelor sanitare. Indfloor Group realizează pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet, volei şi gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hochei pe iarba, baseball, volei, tenis.

Citeşte şi: 
 
Constanța, oraşul fără locuri de joacă. Unde sunt cele 100 de spații destinate copiilor promise în campania electorală?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii