Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tombolă cu premii pentru cei cu spirit civic, la Zilele Oraşului Năvodari Câştigătorul autoturismului, de negăsit după prima extragere (galerie foto)

ro

30 Jul, 2012 02:05 2989 Marime text
cap_4.jpgTimp de trei zile, locuitorii oraşului Năvodari şi turiştii care au ales să-şi petreacă aici concediul au participat la festivităţile organizate de Primăria Năvodari şi de Consiliul Local cu ocazia Zilelor Oraşului Năvodari.

Pe scenă au urcat numeroşi artişti, care i-au încântat pe cei care au dat curs invitaţiei primarului Nicolae Matei. Astfel, pe scena de pe Stadionul Flacăra au urcat atât formaţii locale, cât şi vedete care au venit special pentru acest eveniment. Printre acestea se numără Virtuoşii, Hai Noroc, Perla Mării, Panoramic, precum şi soliştii Cristina Muşat, Adina Vasile, Denisa Luscanu, Loreta Cazacu, Lili Filipescu, Amalia, Diana, Axinte, Radu Pietreanu, Lorenna, Emilia Ghinescu şi Cristi Duleş, Gheorghe Luca şi Mădălina, Nicu Paleru, DJ Project, Alessia şi Nelu Ploieşteanu. În ultima zi a Zilelor Oraşului Năvodari a fost organizat Festivalul Tătăresc, urmat de un meci de fotbal între echipa consilierilor locali din Năvodari şi echipa invitaţilor din Gemlik. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Mirela Stoian, Jean de la Craiova, Raluka, Nicu Albu şi Guess Who Band. În cele trei zile de sărbătoare, nu au fost uitaţi nici copiii. Pentru ei, în Parcul central din localitate, între orele 18.00 şi 19.30, trupa Amicii, condusă de Gabi Soare, a prezentat spectacole pentru copii.

Trei zile de petrecere, premii şi voie bună

Ieri seară a avut loc şi o tombolă, la care au participat locuitorii oraşului care au dat dovadă de simţ civic şi s-au prezentat la alegerile locale. „Tombola este organizată pentru cei care au avut responsabilitate civică şi au participat la alegerile locale. Tombola de azi răsplăteşte responsabilitatea civică a locuitorilor din Năvodari", a declarat primarul oraşului Nicolae Matei. În cadrul tombolei au fost puse în joc 101 premii, care au constat în electronice şi electrocasnice. Valoarea acestora s-a ridicat la aproximativ un 100.000 de lei, iar premiul cel mare a constat într-un autoturism, care a fost câştigat la a doua strigare. Posesorul biletului 2.725 a devenit fericitul câştigător al autoturismului. Participanţii la tombolă au fost năvodărenii care s-au prezentat la vot la alegerile locale, iar condiţiile ca cei care au câştigat să intre în posesia premiilor au fost cât se poate de simple. Atunci când şi-au auzit numărul strigat, trebuiau să urce pe scena cu biletul cu numărul corespunzător şi cu buletinul de identitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii