Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scade şomajul în 2016! Primarul Decebal Făgădău se pregăteşte să angajeze 298 de funcţionari în Primărie

ro

26 Nov, 2015 00:00 2804 Marime text


Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Municipal Constanţa se află şi proiectul privind Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul viitor.
 
La propunerea primarului interimar Decebal Făgădău, în cadrul Primăriei Constanţa vor putea lucra 827 de funcţionari, dintre care 513 sunt funcţii publice clasa I, 13 vor fi funcţii publice clasa a II-a, 222 sunt prevăzute pentru funcţii publice clasa a III-a şi 79 de posturi sunt la categoria „funcţionari publici de conducere“.


 
Potrivit proiectului de hotărâre, numărul maxim de funcţii publice din Primăria Constanţa prevăzut pentru anul viitor va fi de 827, dintre care 529 sunt deja ocupate, iar 298 sunt funcţii publice vacante şi care ar putea fi ocupate prin recrutare. Şeful administraţiei publice constănţene are în vedere rezervarea în vederea promovării funcţionarilor publici a 59 de posturi, alte 59 de funcţii să le înfiinţeze în vederea promovării şi tot atâtea posturi le va supune reorganizării în vederea promovării.

Pentru cei care vor să promoveze sau să se angajeze în cadrul Primăriei Constanţa, menţionăm că „organigrama lui Făgădău“ are vacante: 15 funcţii publice de conducere, 129 de funcţii publice clasa I, două funcţii publice clasa a II-a şi 152 de funcţii publice clasa a III-a. Decizia finală va aparţine consilierilor municipali, însă, având în vedere că majoritatea este asigurată de aleşii PSD, cu siguranţă proiectul de hotărâre va fi adoptat fără dificultate. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Titel 27 Nov, 2015 06:35 Pomana electorala pe bani publici. El nu pot asigura suficiente BIROURI pentru actualii angajati si acum vrea sa mai angajeze 298 de persoane. Cel mai probabil o sa-i tina in parcare .