Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:48 06 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plimbări cu caiace și hidrobiciclete, oferite gratuit de Primăria Ovidiu

ro

15 Jul, 2019 00:00 1354 Marime text
Locuitorii orașului Ovidiu pot închiria gratuit caiace și hidrobiciclete, pentru plimbări pe lacul Siutghiol. Închirierea se face pe baza completării unui formular pentru persoanele majore, iar minorii vor fi însoțiți obligatoriu de o persoană majoră.
 
Primăria Ovidiu anunță că, în perioada iulie - septembrie debarcaderul de pe lacul Siutghiol funcționează după programul zilnic 9.00 - 12.00, 16.00 - 20.00, cu excepția zilei de luni, când este închis pentru reparații și lucrări de întreținere. Caiacele și hidrobicicletele se pun la dispoziția doritorilor gratuit, câte o oră, iar în cazul în care nu există mai mulți solicitanți, perioada se poate prelungi. Închirierea se face pe baza completării unui formular în baza buletinului/cărții de identitate pentru persoanele majore. Minorii vor fi însoțiți obligatoriu de o persoană majoră. Debarcaderul are un salvamar și este monitorizat permanent de firma Ovi Protect.
 
„Nu este permis consumul de băuturi alcoolice în perimetrul debarcaderului, iar persoanelor în stare de ebrietate le va fi refuzată cererea de închiriere a vreunei ambarcațiuni“, transmite administrația publică locală.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii