Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New entry în declaraţia de avere Prefectul Bola se îmbogăţeşte (document)

ro

21 Oct, 2013 00:00 1927 Marime text
Prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, pune bani deoparte. Cel puţin aşa reiese din cea mai recentă declaraţie de avere a reprezentantului Guvernului în teritoriu la Constanţa.
 
Pe site-ul Prefecturii Constanţa figurează declaraţiile de avere ale înalţilor funcţionari publici, printre acestea regăsindu-se şi cea a prefectului Eugen Bola. Potrivit documentului, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa pare să fie mai bogat decât era cu un înainte. Asta pentru că în declaraţia de avere depusă pe 26 noiembrie 2012 nu figurau conturi şi depozite bancare. Ei bine, în noua declaraţie, depusă pe 14 iunie 2013, figurează un depozit bancar în valoare de 3.000 de euro, deschis la Piraeus Bank. Este banca de la care prefectul Bola a contractat, în 2009, un împrumut de 25.000 de lei, scadent în 2014.
Cu excepţia celor 3.000 de euro recent „răsăriţi”, declaraţia prefectului de Constanţa arată la fel. Astfel, Bola deţine o treime dintr-un teren agricol în suprafaţă de 4,7 hectare, situat în comuna constănţeană 23 August, teren dobândit în 2001.
Are, de asemenea, un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 195 de metri pătraţi, dobândit în anul 1985. Cât despre bunurile mobile, Eugen Bola deţine un autoturism Mazda, fabricat în 2007.

De menţionat este şi faptul că Eugen Bola are acţiuni la SC Transgaz SA, a căror valoare la zi este 6.500 de euro.
Potrivit declaraţiei de avere, Bola a realizat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei, un salariu de 65.500 de lei, rezultat în urma activităţii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, dar şi a celei din Prefectura Constanţa. Soţia sa a realizat, ca profesor la Şcoala Specială Nr. 1, un venit de 24.000 de lei.
Amintim că Eugen Bola a fost numit în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa la propunerea PNL. A fost numit prin detaşare, cu caracter temporar, iar în luna mai a acestui an detaşarea a fost prelungită pentru o perioadă de şase luni. Cum liberalii constănţeni nu au la acest moment un alt nume pentru mandatul de prefect, surse din PNL susţin că, cel mai probabil, detaşarea lui Bola va fi din nou prelungită în noiembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii