Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ajunul Crăciunului, Primăria Cumpăna a adus zâmbetul pe buze copiilor şi bătrânilor din comună (galerie foto)

ro

20 Dec, 2017 00:00 1364 Marime text
La Cumpăna, a devenit deja o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători.
 
Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun campania locală „Fă-le o bucurie!“. Pachetele pregătite au fost donate pe data de 18 decembrie unui număr de 15 familii aflate în dificultate, identificate de funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.

Daruri pentru 100 de bătrâni din Cumpăna

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină celor aflaţi în nevoie, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au oferit pachete cu alimente unui număr de 100 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse şi 80 de pachete persoanelor cu dizabilităţi încadrate in gradul grav de handicap cu asistent personal, identificaţi de către asistenţii sociali ai SPAS Cumpăna.
 
Astfel, pe 18 decembrie, primarul ec. Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu şi membrii Consiliului Local Cumpăna au bătut la uşile celor 180 de beneficiari ai acestor daruri şi au adus un strop de fericire în sufletele lor. „Nu putem să ajungem la inimile tuturor şi asta mă necăjeşte acum, pe moment. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor“, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju. 

Daruri şi pentru copiii din comună 

Tot pe 18 decembrie, Moş Crăciun a poposit la cele două grădiniţe din comună. Micuţii au prezentat un program artistic, care a cuprins poezii, cântece, scenete de teatru, dansuri. Copiii au strălucit pe scenă în lumea reflectoarelor ca nişte adevăraţi actori, iar Moş Crăciun le-a oferit daruri. Ajutoarele moşului au fost primarul ec. Mariana Gâju şi viceprimarul Florin Neagu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii