Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de urbanism pentru construirea a două creșe, în Constanța

ro

17 Aug, 2021 00:00 1970 Marime text
  • Primăria Constanța dorește să construiască două creșe în municipiu
  • Pe 16 august, au fost eliberate două certificate de urbaism
 
În municipiul Constanța, există o problemă destul de mare cu numărul de locuri de la creșe. Este vorba de cifra scăzută de locuri față de copiii care s-ar încadra. An de an, familiile fac întrecere la secundă pentru depunerea documentelor necesare pentru a se înscrie.
 
Iată că Primăria Constanța intenționează să mai construiască creșe la nivel de municipiu, drept urmare, au fost eliberate două certificate de urbanism în acest sens.
 
Este vorba de CU 2407, respectiv CU 2408, ambele eliberate pe 16 august. O creșă ar urma să fie construită pe strada Tineretului, nr. 23, din zona Palazu Mare, Constanța, iar cealaltă pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona târgului.
 
Recent, au fost publicate listele de copii admiși la creșele din Constanța, așadar, cele 4 creșe care sunt în administrarea Primăriei Constanța vor putea fi frecventate de 215 copii.
 
„Amintim că, în Constanța în momentul de față funcționează 4 creșe, unele dintre ele funcționând în alte spații pe fondul lucrărilor de reabilitare și alte 3 sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. De asemenea, o creșă va fi amenajată cu fonduri din bugetul local și se poartă discuții pentru închirierea altor spații pentru suplimentarea locurilor.

Nu în ultimul rând, Primăria Constanța a depus solicitări la Compania Națională de Investiții pentru construirea altor 2 creșe, în speranța că vor reuși să răspundem nevoilor cât mai multor mame“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii