Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Municipiului Constanța „Vești bune pentru părinți. Construim două creșe noi în Constanța“

ro

25 May, 2022 16:44 1472 Marime text
Creșe în municipiul Constanța. Foto: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că începe construirea a două creșe în municipiul Constanța. 

„Investițiile în infrastructura educațională antepreșcolară reprezintă o prioritate pentru administrația pe care o conduc. Două creșe mici, pe care le-am propus Companiei Naționale de Investiții, urmează să fie construite la Constanța. Cele două unități, una pe bulevardul Aurel Vlaicu și una pe strada Tineretului din cartierul Palazu Mare, vor avea o capacitate de câte 40 de locuri fiecare.

Prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cele două proiecte au fost incluse în lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului-tip „Construire creșă mică” din subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat”.

Așa cum am promis în campanie, vom profita de orice sursă de finanțare disponibilă pentru ca cei mici să beneficieze de servicii educaționale și de îngrijire la cele mai înalte standarde.

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat și îmi doresc să ne bucurăm de fiecare proiect realizat.
O zi plăcută tuturor!“ - se arată în mesajul transmis de primarul Vergil Chițac


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii