Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării, anunț important despre construirea unor noi creșe

ro

23 Jun, 2022 09:24 1168 Marime text
Imagine de la o creșă,  foto: Primăria Constanța
  • Obiectivele sunt incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării.

Ministerul Dezvoltării anunță, astăzi, 23 iunie 2022, semnarea contractele de execuție pentru încă 7 creșe moderne și eficientizate energetic, a căror valoare totală este de 99.325.306 lei.

Astfel, în Suceava și Râmnicu Vâlcea, va fi construită câte o creșă mare, în Beiuș, Fălticeni și Râmnicu Vâlcea vor fi creșe medii, în timp ce Reșița și Ploiești vor beneficia de câte o creșă mică.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, a fost anunțată și construirea a două creșe mici în localitățile Techirghiol și Isaccea, din județul Constanța. 

„Cele 7 creșe li se alătură celorlalte 15 ale căror contracte au fost semnate săptămâna trecută“, a anunțat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.


Obiectivele sunt incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative, spațiu de joacă amplu, în aer liber, precum și panouri solare pentru un aport de energie din surse regenerabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii