Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:05 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța

ro

23 Feb, 2021 13:18 557 Marime text


Primăria Municipiului Constanța invită toți operatorii economici, ONG-uri, persoane fizice interesate să participe, în data de 26.02.2021, ora 11:00, la dezbaterea publică organizată pe tema proiectului de hotărâre referitor la Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.  
 
„În contextul actual generat de situația epidemiologică determinată de răspândirea viruslui SARS COV-2 și având în vedere măsurile generale care se impun pentru asigurarea prevenirii răspândirii bolii, vă rugăm să desemnați un singur reprezentant, pentru care să confirmați participarea, până la data de 25.02.2021, ora 14:00, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro”, a transmis primăria.
 
În situația în care numărul participanților înscriși va depăși numărul admis în sală, pentru respectarea normelor de protecție în actuală situație epidemiologică, dezbaterea va avea loc în mediul online, prin aplicația CISCO WEBEX MEETINGS. Participanții înscriși vor primi invitația de participare la videoconferință pe adresele de e-mail comunicate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii