Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

ro

20 Dec, 2018 00:00 2007 Marime text
Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoie, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au oferit pachete cu alimente bătrânilor fără venituri sau cu venituri reduse şi persoanelor cu dizabilităţi.
 
Mai exact, este vorba despre 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse şi 110 persoane cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Cumpăna. Astfel că, ieri, 19 decembrie, primarul ec. Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Florin Neagu şi membrii Consiliului Local Cumpăna au bătut la uşile celor 260 de beneficiari ai acestor daruri şi au adus un strop de fericire în sufletele lor.
 
„Nu putem să ajungem la inimile tuturor şi asta mă necăjeşte acum. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor”, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
De asemenea, Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele „Florilor” şi „Sf. Maria” şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, a demarat, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, campania locală „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite au fost donate unui număr de 17 familii aflate în dificultate identificate de funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.
 
La Cumpăna este o tradiţie ca autorităţile locale împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii