Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:26 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de evaluare a CJ i-a dat nota maxima Corina Apostoleanu, un nou mandat la conducerea Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța

ro

17 Jul, 2020 00:00 1488 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Corina Apostoleanu, manager al Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța, pentru anul 2020
  • Comisia de evaluare a managementului penru anul 2020 de la Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman” Constanța a punctat activitatea managerului cu nota finală 10 (zece)
  • Comisia a recomandat autorităţii continuarea activităţii managementului, potrivit normelor legale în vigoare
 
Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Corina Apostoleanu, manager al Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța, pentru anul 2020.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Judeţean Constanţa a organizat evaluarea anuală a managementului la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
Evaluarea managementului a fost organizată în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
Comisia de evaluare a managementului penru anul 2020 de la Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman” Constanța a punctat activitatea managerului astfel:  în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obţinută a fost 10 (zece);  în a doua etapă – susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obţinută a fost 10 (zece).
Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Județeană,,I.N.Roman” Constanța a fost 10 ( zece).
Potrivit art.41, alin.(1) din OUG nr.189/2008, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de evaluare elaborează un raport motivat asupra rezultatului obţinut de manager în urma evaluării şi face recomandări pentru continuarea sau încetarea managementului, respectiv rezilierea contractului de management încheiat cu respectivul manager.
Comisia de evaluare anuală constată îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contractul de management şi recomandă autorităţii continuarea activităţii managementului, potrivit normelor legale în vigoare. Conform art.42, alin.(4) din OUG nr.189/2008 şi art.14, alin.(2) din OMC nr.2799/2015 „rezultatul final al evaluării se aprobă prin ordin sau dispoziţie a autorităţii.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii