Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce chirie va plăti Primăria Constanța pentru sediile Centrului de Informare Cetățeni și Serviciului Evidență Persoane din City Park Mall?

ro

24 May, 2021 00:00 2351 Marime text

  • Consiliul local al municipiului Constanța se întrunește în ședință ordinară, vineri, 28 mai 2021

  • Pe ordinea de zi sunt înscrise 43 de proiect.

  • Printre acestea și proiectul de hotărâre privind aprobarea procesului verbal de renegociere a spațiu folosit de Primăria municipiului Constanța cu destinația de sediu administrativ din City Park Mall

  • În următorii trei ani, municipalitatea să plătească un preț de 8.5 euro/mp/lună plus TVA pentru spațiu și 5.5 euro/mp/lună plus TVA pentru cheltuielile de întreținere, adică 14 euro/mp/lună plus TVA

 
Consiliul local al municipiului Constanța se întrunește în ședință ordinară, vineri, 28 mai 2021, de la ora 14:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
Pe ordinea de zi sunt înscrise 43 de proiecte.

Printre acestea și proiectul de hotărâre privind aprobarea procesului verbal de renegociere nr. 86911/11.05.2021 și a actului adițional la contractul de închiriere nr. 44508/01.04.2013 a unui spațiu folosit de Primăria municipiului Constanța cu destinația de sediu administrativ din bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Mall).
Potrivit proiectului care poate fi studiat în secțiunea “documente”, primăria Constanța a prelungit cu trei ani contractul de închiriere al spațiului din City Park Mall, prin procesul verbal încheiat în 11.05.2021 până la 01.06.2024.
Comisia de negociere din partea municipalității a fost condusă de viceprimarul Ionuț Rusu. Din comisie a mai făcut parte și viceprimarul Florian Cocargeanu,alți trei funcționari publici din cadrul primăriei Constanța și consilierul local PSD, Cristian Mihăilescu care a absentat însă la semnarea procesului verbal.
Din document, reiese că locatorul SC Constanța Shopping City SRL, reprezentantă prin Cătălin-Mihai Iacob a propus municipalității o chirie de 10 euro/mp/lună plus TVA pentru spațiu și 5.5 euro/mp/lună plus TVA pentru cheltuielile de întreținere.
Propunerea comisiei primăriei a fost de 8 euro/mp/lună plus TVA pentru spațiu și 5.5 euro/mp/lună plus TVA pentru cheltuielile de întreținere.
În urma negocierilor, cele două părți au convenit ca în următorii trei ani, municipalitatea să plătească un preț de 8.5 euro/mp/lună plus TVA pentru spațiu și 5.5 euro/mp/lună plus TVA pentru cheltuielile de întreținere, adică 14 euro/mp/lună plus TVA.
 

Constanţa Shopping City SRL, fosta NEPI


Vă reamintim că, Adunarea Generală a Acţionarilor NEPI Five Property Development SRL din data de 29 ianuarie 2018 a decis schimbarea numelui societăţii în Constanţa Shopping City SRL.
NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială, în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenţa Covaşă, în calitate de reprezentant al administratorului, şi NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, deţinând 999 de părţi sociale, în valoare totală de 9.990 de lei, reprezentând 99,9% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenta Covaşă, în calitate de împuternicit, au decis, în unanimitate, schimbarea denumirii societăţii, din NEPI Five Property Development SRL în Constanţa Shopping City SRL, conform rezervării de denumire nr. 14205/15.01.2018, eliberată de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Constănțeanul supărat Pericol pentru şoferi în parcarea subterană de la City Park Mall! Firma executantă, amendată de Poliţia Locală Constanţa

City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări. A fost emisă autorizaţia pentru organizarea de şantier

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii