Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Pericol pentru şoferi în parcarea subterană de la City Park Mall! Firma executantă, amendată de Poliţia Locală Constanţa

ro

24 May, 2018 00:00 8923 Marime text
SC Constanţa Shopping City SRL, fosta NEPI Five Property Development SRL, cea care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, continuă investiţiile la centrul comercial. Primăria Constanţa a emis, pe data de 14 mai, Autorizaţia de construire nr. 530. Actul presupune „Organizare de şantier în cadrul City Park Mall Constanţa pentru proiectul Supraetajare corp parcare existent de la 2S la 2S+P+1E+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcarea nord, autorizat cu AC nr.1636/10.11.2017“. Autorizaţia de construire nr. 1636 din 10.11.2017, emisă de municipalitate pentru NEPI Five Property SRL, presupune „Supraetajare corp parcare existent de la 2S la 2S+P+1E+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcarea nord“, pentru City Park Mall din parcul Tăbăcărie.

Problemele au apărut în momentul în care lucrările de modernizare au început efectiv. Un constănţean ne-a sesizat ieri cu privire la faptul că se lucrează în parcarea subterană fără indicatoare de avertizare.
„Cad scântei de la aparatul de sudură de prin tavan, iar oamenii intră cu mașinile fără să știe”, ne-a relatat constănţeanul.
 
Am transmis mai departe sesizarea Direcţiei Generale Poliţia Locală din cadrul muncipalităţii, care a trimis la faţa locului un echipaj.
Costică Dragomir, din cadrul Biroului de Presă al Direcţiei Poliţia Locală, ne-a precizat că în urma verificărilor efectuate în teren, poliţiştii locali au luat măsuri de sancţionare a firmei care efectuează lucrările.
 
„Sesizarea s-a confirmat şi s-a aplicat o sancţiune în valoare de 1.000 de lei, conform HCLM 184/2013. Totodată, au primit un termen de 48 de ore pentru a remedia situaţia. Vom reveni după expirarea termenului pentru a verifica dacă au respectat recomandările noastre”, ne-a declarat Costică Dragomir din cadrul Biroului de Presă al Direcţiei Poliţia Locală.
 

Constanţa Shopping City SRL, fosta NEPI


Vă reamintim că, Adunarea Generală a Acţionarilor NEPI Five Property Development SRL din data de 29 ianuarie 2018 a decis schimbarea numelui societăţii în Constanţa Shopping City SRL.
NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială, în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenţa Covaşă, în calitate de reprezentant al administratorului, şi NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, deţinând 999 de părţi sociale, în valoare totală de 9.990 de lei, reprezentând 99,9% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenta Covaşă, în calitate de împuternicit, au decis, în unanimitate, schimbarea denumirii societăţii, din NEPI Five Property Development SRL în Constanţa Shopping City SRL, conform rezervării de denumire nr. 14205/15.01.2018, eliberată de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Corina Olteanu, reprezentant al Constanţa Shopping City SRL, ne-a declarat că deja colegii de la Constanţa s-au mobilizat pentru a reasigura zona în care au loc lucrările şi aspectele care ţin de organizarea de şantier, pentru că acest lucru este o chestiune de responsabilitate. „A fost un decalaj de comunicare, iar amenda ne-o asumăm şi vom remedia situaţia în cel mai scurt timp”, a conchis Corina Olteanu.


Citeşte şi:

City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări. A fost emisă autorizaţia pentru organizarea de şantier


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii